top of page

A PORTÁRÓL

Vintage kisház Sárvár mellett 

100 éves, felújított parasztházunk a Vasi Hegyháton, Sótonyban, Sárvártól pár kilóméterre található. A felújítás során megtartottunk mindent, ami régi és szép, de ügyeltünk arra, hogy a ház kellően komfortos legyen. A berendezésben is a régi és az új harmóniájára törekedtünk, a "farmház" stílusban kialakított házban a rusztikus, természetes anyagok, festett, régi bútorok keverednek a modern, de otthonos darabokkal.

TRADICIONÁLIS PORTA

A porta 4 helyiségből áll: jól felszerelt konyha-étkező kis kávésarokkal, kávébekészítéssel és vintage bögrékkel, egy nagy nappali cserépkályhával, romantikus, baldachinos hálószoba és fürdőszoba.
A házban maximum 4 felnőtt, vagy 2 felnőtt és maximum 3 gyerek fér el kényelmesen. A hálószobában franciaágy, a nappaliban pedig egy kihúzható kanapéágy biztosítja a fekhelyet,  a kisebb gyerekeknek kérésre babaágyat, etetőszéket tudunk bekészíteni.

kertünk

A házhoz tartozik egy közel 2000 nm-es udvar, gyümölcsfákkal, diófával, málnabokrokkal, és egy nagy kőfalas terasz is napvitorlával fedett pihenőrésszel, BBQ/grillezési, szalonnasütési lehetőséggel.Faszenet kérésre külön díjért bekészítünk, a szalonnasütéshez szükséges fát korlátlanul használhatják vendégeink.

 

Pihenés. Pont

VINTAGE KÉNYELEM

Kor, adottságok és sok-sok törődés: ez a három dolog teszi portánkat azzá, ami - a tökéletes pihenés helyszínévé. Egy hellyé, ahol kizárhatod a külvilágot, hátradőlhetsz egy könyvvel a nappaliban, bort kortyolgathatsz a kőfal övezte teraszon, vagy akár süthetsz egy jó oldalast - ahogy Neked tetszik. Nálunk mindent megtalálsz, hogy pihenésed tökéletes legyen!

logo_deszka.png
bottom of page